neděle 23. října 2011

LONDÝN PO DRUHÉ A NAŠE PRVNÍ NÁVŠTĚVA

O prázdninách jeli naši domácí a s nimi i děcka na dovolenou do Francie. To znamenalo celý týden volna, jediná starost nestarost byla fenka Tilly, kterou jsme museli venčit a dávat ji jíst (a mazlit se s ní, hrát si s ní, rozmazlovat jí - jako normálně). Aby jsme tu nebyli samotní, přijela nám první návštěva z ČR - Dan.

V sobotu jsme se vydali do Londýna na Victorii, kde jsme měli sraz s Alešem a poté jsme vyzvedli Dana všichni společně. Dan dal kufr do úschovny a hurá napříč Londýnem. Aleš ho má prochozený a tak nás vedl. Znovu jsme viděli Big Ben, London Eye, Trafalgar square, Buckingham palace a veverky v Hyde Parku, které Dana fascinovaly a fotil si je tam dobrých pět minut.


Taky jsme viděli něco poprvé - Picadilly Circus, který není ve stavu jako jsme vždy viděli v učebnicích angličtiny. Zašli jsme tu do jednoho obchodu se suvenýry, kde Alfik pro sebe našel tričko i pítko, hehe.


Na Picadilly jsme se rozloučili s Alešem a rozmýšleli jsme, kam se ještě vydat a něco zažít. První nápad - London Eye, ehm tří hodinová fronta lidí. Druhý nápad - Madame Tussauds (muzeum voskových figurín), ehm stejná fronta. Zachránil nás až podmořský svět kousek od londýnského oka. Projít po prosklené podlaze, když se pod námi nacházeli žraloci Ivča zvládla jen se zavřenými oči. Pak už nás čekala jen dlouhá cesta domů. Na jaké výlety jsme vzali Dana se dozvíte v dalším článku.

více fotek ZDE

1 komentář:

  1. juhuuuu .. ať žijí čtvrtletní vzpomínky na dobu, kdy bylo ještě teplo :-D ale buďme rádi, máme se lépe než v ČR :-D

    OdpovědětVymazat