pátek 24. června 2011

Náš první týden

Ufff! Právě ležíme v posteli, zatímco naši domácí mají obrovskou barbeque párty.Nesmíme usnout, protože nás čeká odklízení nádobí. A tak Vás jdeme zahltit články o našem pobytu zde. Tak tedy začnem! 

Začnu nedělí, kdy odjeli naši předchůdci - Péťa s Filipem. Měli jsme poslední společnou snídani pod vedením pana domácího, což znamená, že byla typicky anglická. Nad výbornou slaninou se rozplýváme ještě teď. A potom přišlo loučení, slzy a my si uvědomili, že už jsme tu definitivně sami - na všechno! Na zbytek neděle jsme si tedy naplánovali výlet do Leeds Castle, aaach nádhera! O tom více až v samostatném příspěvku. 

V pondělí start. Přála bych Vám každé ráno budit malého kluka z postele. Tiše zašeptáme: Good morning, přesto jsme pro něj noční můry! A pak začne ranní kolotoč: snídaně, připravit věci do školy, připravit věci na kluby, zabavit mladšího, odtrhnout ho od zábavy a dostat do auta, dovézt kluky do školy a jet zpátky domů. Pak Alf jde zahradničit a Ivča pere, žehlí, stele postele a tak. Taky jdeme na procházku s Tilly, s hravou a krásnou labradorkou. Cestou potkáme několik pejskařů, kteří se nás ptají na různé věci, kterým většinou ani nerozumíme haha! A o půl páté nám začíná kolotoč znova. Alf jede vyzvednout kluky ze školy a Ivča vaří, protože si ještě není tolik jistá s řízením na druhé straně! A až děti sní "tea" a "pudding" (nebo-li v laickém překladu "večeři pro děti" a "zákusek"), tak musíme mladšího donutit k hromadě úkolů. No a zase padáme na žebříčku oblíbenosti na poslední místo, protože kdo je horší člověk než ten, který ho nutí do dělání si úkolů..?! A když už je vše hotovo, tak máme padla. 

No a takhle nám to utíká den po dni. Pomalu si začínáme zvykat.

Žádné komentáře:

Okomentovat